Facebook

Acabo de llegir el llibre “Hormigas en la playa” del meu amic i antic company de pis universitari, Rafa Moya. 

Haig de dir que m’ha deixat impressionat. El trobo senzillament genial !! De lectura àgil, que t’endinsa des del primer paràgraf, que t’atrapa, ….
I no et deixa fins el final. I un final increïble, digne del millor thriller d’un autor consagrat.
És una bonica història d’amor, entre dues persones, amb l’excusa del passat, però que el temps ha passat la seva factura, …. Un amor sincer, però que travessa les línies “vermelles”….
Genial !!!
El recomano a tothom.

Moltes gràcies Rafa, i moltes felicitats !!!

Francesc Feliu

Ahir vaig començar i acabar el llibre!, m’ha encantat, tot, la història, la pàgina 54… el final, la intriga final…enhorabona!,

Carme Mateu

Ja he llegit el llibre, tot d’una tirada, per quan el pròxim?;) feia temps que no m’emocionaba amb la profunditat dels pensaments i sentiments expressats pels personatges i per la seva incapacitat de madurar i superar, la seva zona de comoditat i també m’ha sorprés el recargolament mental de l’Eric. Actua com un mal tractador, intentant apartar amb la seva obsesió malaltissa a en Pau de tothom, el final no se si considerar que es el seu “premi”………….En fi, m’agrada molt la profunditat dels sentiments dels personatges, molt ben descrits. Felicitats, ha nascut una estrella literària, t’ho dic jo. Una abraçada. Per cert tinc alguna foto de formigues a la platja, al Delta del Ebre. ;))))

Josep M. Torras Payerol

 

Amazon

Una història entranyable.

“Hormigas en la playa” m’ha semblat una novel·la d’una gran sensibilitat, que retrata amb excel·lència a tots els personatges. Una història que comença amb una reunió d’antics alumnes, d’aquestes reunions que tots hem tingut alguna vegada, però que en aquesta ocasió, hi ha un detonant que revolucionarà els records de cada protagonista, aconseguint la teva atenció fins al final.

I m’ha sorprès algunes de les frases que aquest escriptor ha utilitzat, i que m’han fet plantejar-me preguntes a les que normalment no m’hauria qüestionat. Són d’aquells llibres que no et deixen indiferent.

E. Fer

“Hormigas en la playa” és una novel·la que atrapa des del principi, tant per per la frescor i proximitat de la prosa com per l’encert de les reflexions i la intriga de la trama.

Els personatges resulten pròxims, i les seves motivacions creïbles, però no només aconsegueix explicar una història amb bon ritme, sinó que la dota del calat exacte per plantejar-nos, sense avorrir, la gran qüestió: Què és el que realment importa a la vida?

Una lectura del tot recomanable tant per a l’estiu com per a qualsevol altra època de l’any.

Olga

És una pel·lícula escrita, intrigant, emocionant, desconcertant en ocasions i amb un final propi del millor cinema negre.

Val la pena dedicar dues hores de la teva vida a llegir-lo.

És de lectura fàcil i entretinguda.

No tinc cap dubte que si cau en mans d’una productora en breu veurem la novel·la en pantalla gran.

Opera prima d’un autor del que es va a tenir notícies molt aviat

Felicitats

Moisès

No et deixarà indiferent. Primera obra d’un autor del qual, després de llegir Formigues a la platja, desitjaràs devorar el seu següent creació.

Espero que sigui el primer d’una llarga llista de títols.

Manel

Un gran llibre. La història t’atrapa i et fa viure en primera persona la nostàlgia del passat i la inquietant intriga del present.

Angel.